Волонтерство
УГ "Срце на длану"

Волонтирање је начин да човјек стекне знања ван образовног програма, која иначе не би имао прилике да стекне у току школовања. Волонтирање је у суштини неформални вид образовања, којим човјек побољшава своје шансе за касније запослење, при томе, издваја своје вријеме за друштвено користан рад, а то се данас на нашој Земљи веома цијени. Ово је савршена прилика да нам се придружите и помогнете нам, да будемо још јачи и да наша хуманост превазиђе границе, јер заједно можемо много тога, с тога, будите дио нашег тима јер волонтирање храни срце, а не его!

Поносни нанаше Активности

Зашто волонтирати у УГ "Срце на длану"

Волонтирајући у УГ "Срце на длану" остварићете жеље и наде многих наших корисника. Учествоваћете у стварању једног срећнијег окружења породицама које користе наше услуге. Укључите се и својим ангажманом помозите свима онима који искрено требају помоћ!

Пријава за волонтирање у УГ "Срце на длану"

Пријаву за волонтере можете преузети на линковима испод.
Уредно попуњену и потписану пријаву нам можете доставити:
  • eмејлом на адресу ugsrcenadlanu@gmail.com;
  • лично или поштом на адресу: Мајке Јевросиме 30, 78000, Бањалука, БИХ;
Уколико имате идеје за неке активности које нису обухваћене нашим волонтерским програмом или идеју за неке едукативне програме за наше кориснике, јавите нам се.
Уколико имате идеје за неке активности које нису обухваћене нашим волонтерским програмом или идеју за неке едукативне програме за наше кориснике, јавите нам се.
Удружење је добровољна, нестраначка, неполитичка, невладина, непрофитабилна организација на добровољној бази, а ради остваривања заједничког и општег интереса и чија основна сврха није стицање добити.
Image
  • помоћ породицама са троје или више дјеце;
  • помоћ дјеци без родитељског старања;
  • помоћ сиромашним и социјално угроженим лицима;
  • помоћ дјеци и пунољетним лицима ометеним у развоју и
  • организовање дружења за дјецу ометену у развоју.

Beneficia non obtruduntur

Dobra djela ne štete - Latinska izreka

Требате нашу помоћ или познајете некога коме је неопходна?

Image

Помозите нам дабудемо још јачи

Copyright © УГ Срце на Длану 2024. Сва права задржана.

Search